ترخون آسیاب شده شیشه 50 گرمی بسته بندی شده در خلاء
ترخون زمینی مواد لازم: برگهای خشک، تمیز و آسیاب شده درمنه درمنه. بسته بندی: 50 گرم خالص در ظرف شیشه ای وکیوم بسته بندی شده. سیستم بسته بندی خلاء شامل استخراج اکسیژن از ظرف حاوی محصول است، به این ترتیب از اکسید شدن و خراب شدن مواد غذایی که باید نگهداری شود جلوگیری می شود و در نتیجه تمام خواص ارگانولپتیک آن حفظ می شود. دستورالعمل استفاده: سس ها و سس ها: ترخون آسیاب شده یک عنصر ستاره ای در سس معروف برنیز و سایر سس ها برای سالاد و ماهی است. برای تشدید طعم و مزه آماده سازی خود، کمی به آن اضافه کنید. چاشنی گوشت و ماهی: ترخون آسیاب شده را روی مرغ، گوشت گاو یا ماهی هایی مانند سالمون بپاشید تا طعم تازه و معطری به آن ها بدهد قبل از پختن در فر، کبابی یا کبابی. دم کرده و سرکه های طعم دار: عرقیات با ترخون برای کمک به هضم غذا تهیه کنید یا سرکه شراب سفید را با این ادویه دم کنید تا یک سرکه لذیذ ایده آل برای سالاد و ماریناد ایجاد کنید. روش نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.