حلوا شکری با تزئین پسته و بادام زمینی 800 گرمی
حلوا شکری با تزئین پسته و بادام زمینی محصول پرواز 800 گرمی
حلوا شکری محصول پرواز یکی از با کیفیت ترین محصولات حلواشکری از دیدگاه مردم می باشد. که مهم ترین علت و دلیل آن تعهد به تولید محصول با کیفیت با رعایت اصول و قوانین استاندارد و بهداشتی است. از مهمترین ویژگی های حلوای با کیفیت که خود را ملزم به رعایت آن کردیم می توان به موارد زیر اشاره کرد: – رعایت اصل 50 درصدی استفاده از کنجد/ ارده در محصول – حلواشکری باید دارای رنگ روشن باشد. -بافت حلواشکری باید ریز بوده و به اصطلاح فاقد نخ درشت باشد – بافت حلواشکری باید به گونه ای باشد که هنگام برش خرد نگردد. -طعم حلواشکری نباید گس/تلخ و یا خیلی شیرین باشد.
فواید حلوا شکری
حلوا شکری یکی از پرخاصیتترین مواد غذایی است که مخصوصاً در وعده صبحانه بیشتر از آن استفاده میشود. این ماده مغذی سرشار از انواع ویتامینها از جمله ویتامین E، D، B، لیسیتین و اسیدهای چرب غیراشباع میباشد.
یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده حلوا شکری کنجد است که دارای خواص بسیار و ارزش بالای تغذیهای برای سلامتی میباشد. از جمله فواید حلوا شکری به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
مفید برای فشار خون
حلوا شکری یکی از مواد غذایی مفید برای افرادیست که درگیر فشار خون بالا هستند.
مفید برای افراد سرد مزاج
حلوا شکری به دلیل طبیعت گرمی که دارد برای افراد سرد مزاج، مفید است. این ماده غذایی مقوی باعث افزایش انرژی و جلوگیری از رخوت و سستی در این افراد میشود.
مفید برای سلامت استخوانها و دندانها
حلوا شکری به دلیل داشتن روی و کلسیم برای سلامت دندانها و استخوانها بسیار مفید است.
تقویت نیروی جنسی
حلوای شکری یک ماده مغذی نعوظ آور بوده و باعث تقویت قوای جنسی میشود.
تامین اسیدهای چرب مورد نیاز بدن
حلوا شکری سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و منبع غنی از امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ میباشد. همچنین این ماده غذایی میتواند اسیدهای چرب مورد نیاز بدن را تامین کند.
پیشگیری از ابتلا به فقر آهن
مصرف حلوا شکری باعث برطرف شدن کم خونی و فقر آهن در بدن میشود.
دارای خواص ضد باکتریایی
کنجد موجود در حلوا شکری به دلیل آنتی اکسیدانهای قدرتمندی که دارد، دارای خواص ضد باکتریایی می باشد. یکی دیگر از دلایل خواص ضد باکتریایی در حلوا شکری به دلیل وجود چربیهای سالم در آن میباشد.
حاوی ترکیبات ضد التهابی
برخی از ترکیبات موجود در حلوا شکری دارای خواص ضد التهابی است. اگرچه التهاب کوتاه مدت یک پاسخ سالم و طبیعی بدن به آسیب است، اما التهاب مزمن میتواند به سلامتی شما آسیب جدی برساند. تحقیقات نشان دادهاند که سسامین و سایر آنتی اکسیدانهای دانه کنجد، ممکن است التهاب ناشی از آسیب بیماریهای ریوی و آرتریت روماتوئید را کاهش دهد.
فواید حلوا شکری برای بیماریها
حلوا شکری به دلیل اینکه از ارده تشکیل میشود و ارده نیز از کنجد ساییده شده به دست می آید، می تواند تمام خواص کنجد را به بدن منتقل کند.
این ماده مغذی برای انواع مختلفی از بیماریها مفید است. از جمله خواص حلوا شکری برای بیماریها به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
مفید برای بیماریهای عفونتی
حلوا شکری دارای اسیدهای چرب اشباع نشده است و این اسیدهای چرب در پیشگیری از بیماریهای عفونتی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا نقش مهمی دارند.
حلوا شکری همچنین به درمان سستی و ضعف و بیحالی ناشی از آنفولانزا کمک کرده و با تامین انرژی بدن در این دوران باعث نشاط و افزایش انرژی در بدن میشود.
کاهش خطر سرطان
حلوا شکری سرشار از آنتی اکسیدان بوده و این میزان آنتی اکسیدان بالای خود را مدیون کنجدی است که از آن تهیه شده. آنتی اکسیدانهای لیگنان موجود در این ماده مغذی به جلوگیری از آسیب رادیکالهای آزاد در بدن کمک کرده و باعث کاهش خطر بیماری میشوند.
این رادیکالهای آزاد وقتی به سطوح بالا در بدن برسند باعث ایجاد ناراحتیهای قلبی، دیابت نوع ۲ و انواع سرطان میشوند.
Views: 52
حلوا شکری با تزئین پسته و بادام زمینی 800 گرمی
تخفیف