دمنوش مورینگا محصول گل کوه

دمنوش مورینگا محصول گل کوه گنجینه‌ای از سلامتی و طعم در یک فنجان

مورینگا، که به گز روغن نیز معروف است، گیاهی است که به خاطر خواص شگفت‌انگیز آن برای سلامتی، هزاران سال مورد ستایش قرار گرفته است.

برخی از مهم‌ترین فواید دمنوش مورینگا عبارتند از:
تقویت سیستم ایمنی بدن: مورینگا سرشار از  ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند.
کاهش قند خون: مطالعات نشان داده‌اند که چای مورینگا می‌تواند به تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به  دیابت نوع 2 کمک کند.
کاهش فشار خون: مورینگا دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند.
بهبود سلامت قلب: این چای می‌تواند به کاهش سطح کلسترول LDL (بد) و افزایش سطح کلسترول HDL (خوب) کمک کند که به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
افزایش انرژی: منبع خوبی از ویتامین B است که به افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی کمک می‌کند.
کاهش وزن: مورینگا می‌تواند به افزایش متابولیسم و ​​کاهش اشتها کمک کند که به نوبه خود می‌تواند منجر به کاهش وزن شود.
بهبود سلامت پوست و مو: سرشار از ویتامین A و E است که به بهبود سلامت پوست و مو کمک می‌کنند.
تقویت سلامت مغز: دمنوش مورینگا می‌تواند به بهبود عملکرد مغز و حافظه کمک کند.
نکاتی برای دم کردن دمنوش مورینگا:

برای دم کردن چای مورینگا، یک تی بگ از این دمنوش را در یک فنجان آب جوشیده (دمای 80درجه) به مدت 5 تا 10 دقیقه دم کنید.

در صورت تمایل می‌توانید عسل یا لیمو را برای طعم دادن اضافه کنید.

برای بهترین طعم، از مورینگا تازه و یا تی بگ‌های باکیفیت محصول گل کوه استفاده کنید.

موارد احتیاط:

اگر باردار هستید یا شیر می‌دهید، قبل از مصرف چای مورینگا با پزشک خود مشورت کنید.

کسانی که مبتلا به بیماری‌های خودایمنی مانند بیماری هاشیموتو یا آرتریت روماتوئید هستند باید قبل از مصرف این چای با پزشک خود مشورت کنند.

افراد مبتلا به مشکلات تیروئید باید قبل از مصرف چای مورینگا با پزشک خود مشورت کنند.

آنهایی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می‌کنند باید قبل از مصرف دمنوش مورینگا با پزشک خود مشورت کنند.

امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید باشد.

اشتراک گذاری