دمنوش چای ماسالا محصول گل کوه

دمنوش چای ماسالا محصول گل کوه گنجینه‌ای از سلامتی و طعم در یک فنجان

چای ماسالا، یک نوشیدنی خوش‌عطر، خوش طعم و تند است. اصلیت این چای برای هند است و ترکیبی از ادویه‌ها و مواد مختلفی است. ادویه‌های موجود در چای ماسالا شامل زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه هستند.

برخی از مهم‌ترین فواید دمنوش ماسالا عبارتند از:
کاهش وزن: می‌تواند به افزایش احساس سیری و کاهش اشتها کمک کند و در نتیجه به روند کاهش وزن سرعت ببخشد.
تقویت دستگاه گوارش و هضم سریع غذا: می تواند در بهبود سلامت گوارش بدن تاثیر خوبی داشته باشد.
تقویت سیستم ایمنی بدن: می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. این موضوع به حفظ سلامت عمومی و مقابله با عفونت‌ها کمک می‌کند.
پیشگیری از سرطان: می‌توانند در جلوگیری از سرطان مانند سرطان ریه مفید باشند.
این دمنوش همچنین می تواند در افزایش متابولیسم بدن، کنترل دیابت، کنترل چربی خون، مؤثر باشد و انرژی زا، ضد التهاب روده است.
نکاتی برای دم کردن دمنوش ماسالا:

برای دم کردن یک فنجان از این چای، یک قاشق غذاخوری ماسالا را در یک فنجان آب جوشیده ( دمای 80درجه) به مدت 5 تا 10 دقیقه دم کنید.

می‌توانید چای خود را با عسل یا دارچین طعم دار کنید.

برای بهترین طعم، از دمنوش های باکیفیت محصول گل کوه استفاده کنید.

موارد احتیاط:

به جهت کاهش فشار خون با مصرف چای ماسالا، توصیه میشود افرادی که داروی فشار خون مصرف می کنند با احتیاط و فاصله زمانی از دارو مصرف شود .

در زنان باردار توصیه می شود به میزان کمتر مصرف گردد.

در مناطق گرمسیر و ساعات گرم روز کمتر مصرف گردد.

بهترین زمان مصرف: یک ساعت پس از صرف وعده های غذایی (شام و ناهار)

امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید باشد.

اشتراک گذاری