سس خردل بدون شکر (500 گرمی )

سس خردل بدون شکر  دارچلی

سس و طعم دهنده ی با اصالت است که در آشپزخانه های روز دنیا برای متعادل کردن و طعم دهی به انواع غذاها استفاده می شود.
چاتنی در انواع شیرین یا ترش، تند و ملایم یا ترکیبی از اینها و دارای بافت تکه ای یا ساده است.

سس خردل دارچلی  تهیه شده از ارده ، پودر خردل و زیتون و سبزیجات فرآورده شده است که به عنوان یک چاشنی هیجان‌انگیز در انواع غذا و سالاد استفاده می‌شود. در ترکیبات این سس خوشرنگ از تخم مرغ استفاده نشده است که این محصول رو یک چاشنی جذاب و خوش‌طعم برای افرادی که رژیم غذایی گیاهخواری دارند، کرده است. از طرفی این محصول بدون گلوتن است و برای افراد حساس به گلوتن انتخابی مناسب و خوشمزه است.

اگر شما هم به دنبال چاشنی برای غذاهایتان می‌گردید که طعم و بافتی منحصر به‌فرد داشته باشد می‌توانید سس خردل دارچلی را امتحان کنید. این محصول یک انتخاب مناسب برای افرادی است که رژیم غذایی وگان را دنبال می‌کنند. البته این محصول جذاب تنها مختص این گروه نمی‌شود بلکه افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن دارند نیز، می‌توانند این سس را در سبد غذایی خود داشته باشند.

 

تاریخچه سس

احتمالا اولین سس، عمری به قدمت اولین غذاهایی دارد که توسط انسان آماده شده است. سس‌ها، در واقع طعم‌دهنده‌هایی هستند که با مواد غذایی اولیه ترکیب می‌شوند، تا غذا را به اثری هنری و خاص تبدیل کنند. قدیمی‌ترین سس ثبت شده در تاریخ، گاروم نام دارد که نوعی سس ماهی است و یونانیان باستان از آن استفاده می‌کردند. سس در هنر آشپزی به ماده‌ای گفته می‌شود که به شکل مایع، کرم یا نیمه جامد روی غذا یا هنگام پخت و داخل آن استفاده می‌شود.

اکثر سس‌ها به تنهایی مصرف نمی‌شوند و هدف از تهیه آن‌ها طعم دادن به غذا، بهتر کردن زیبایی بصری آن و مرطوب یا رقیق کردن غذا است. سس کلمه‌ای فرانسوی است که از زبان لاتین گرفته شده و به معنی نمک‌دار کردن است. سس‌ها علاوه بر طعم و رنگ، براساس منطقه جغرافیایی که در آن تهیه می‌شوند هم قابل دسته‌بندی هستند؛ چراکه این چاشنی‌های خاص در هر گوشه از جهان، با طعم و مواد اولیه‌ای ویژه و به شیوه‌های متفاوت آماده می‌شوند.

Views: 128


سس خردل بدون شکر (500 گرمی )

10%
تخفیف
برند دارچلی
دسته‌بندی سس, چاتتنی و سس, دارچلی, سس, سس و چاتنی بدون شکر, فاقد گلوتن
اشتراک گذاری