لوبیا سیاه 250 گرم
لوبیا سیاه منشا: آرژانتین بسته بندی: 250 گرم در یک کیسه پلاستیکی کاربردی. لوبیا سیاه یک حبوبات بسیار مغذی است و امروزه در سراسر جهان مصرف می شود. شکل و اندازه: لوبیا سیاه متوسط، سیاه و بیضی شکل است. طعم: طعم کمی شیرین است و معمولاً در سوپ یا با برنج استفاده می شود. آنها در غذاهای آمریکای لاتین گنجانده شده اند. لوبیا سیاه سرشار از فیبر، هم محلول و هم نامحلول است و ویتامین ها و مواد معدنی، آنتی اکسیدان های فلاونوئید و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کند. یکی دیگر از خواص لوبیا سیاه این است که حاوی مقادیر زیادی فیبر و مواد معدنی است. کلسیم، ضروری برای تشکیل و نگهداری استخوان ها؛ پتاسیم، تنظیم کننده فشار خون و سایر مواد معدنی مانند: منیزیم، فسفر، روی و غیره. شما می توانید آنها را در بسیاری از دستور العمل ها قرار دهید و دستورالعمل استفاده از آنها مانند سایر حبوبات است. بعد از خیساندن یک شب، لوبیاها را آبکش کرده و آبکشی کنید. …آب لوبیا را بجوشانید. …آنها را با حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند. … پس از نرم شدن می توانید دستور العمل های بی شماری مانند این را درست کنید: کباب مرغ کوسادیلا با لوبیا و پنیر آب شده. … پنکیک لوبیا و سبزیجات. … بوریتوی تخم مرغ، لوبیا، آووکادو و سیب زمینی شیرین. … براونی لوبیا سیاه بدون آرد لوبیا سیاه با کدو تنبل، میگو و آووکادو خوراک لوبیا سیاه سرد ناچوس با گواکاموله و کرم لوبیا سیاه اطلاعات تغذیه ای لوبیا سیاه لوبیا سیاه مقدار در 100 گرم 100 گرم کالری 339 چربی کل 0.9 گرم اسیدهای چرب اشباع شده 0.9 گرم اسیدهای چرب اشباع شده0. اسیدها 0.4 گرم اسیدهای چرب تک غیراشباع 0.1 گرم کلسترول 0 میلی گرم سدیم 9 میلی گرم پتاسیم 1500 میلی گرم کربوهیدرات ها 63 گرم فیبر رژیمی 16 گرم قندها 2.1 گرم پروتئین ها 21 گرم ویتامین A 17 واحد بین المللی ویتامین C 0 میلی گرم کلسیم 160 میلی گرم آهن 8.7 میلی گرم ویتامین D 0 ویتامین D 0 واحد ویتامین B6 منیزیم 160 میلی گرم برای جلوگیری از نفوذ رطوبت در جای خشک و در ظرف دربسته نگهداری شود. ممکن است حاوی آثاری از بادام زمینی، آجیل، لوپین، کنجد یا سویا باشد.