Comino Negro " Nigella o Ajenuz "120g
کومینو سیاه “Nigella o Ajenuz” 120 گرم

سیاهدانه که زیره سیاه یا افسنطین نیز نامیده می شود، گیاهی معطر است که به طور سنتی در خاورمیانه، آفریقا و آسیا به دلیل خواص شفابخش و قدرت بسیاری از بیماری ها به عنوان دانه مبارک شناخته می شود. بسته بندی: 120 گرم در ظرف شیشه ای وکیوم بسته بندی شده. خاستگاه: هند دستورالعمل استفاده معده: به عنوان چاشنی در خورش ها به عنوان فلفل، به عنوان چاشنی برای سالاد و حتی در تهیه نان که روی سطح آن به عنوان کنجد قرار می گیرد. پودر زیره سیاه هنگامی که با آب مخلوط می شود، ماده چسبناک چسبناکی تولید می کند که مشابه آن چیزی است که هنگام مخلوط کردن آب با دانه چیا تولید می شود. این ژل را می توان مصرف کرد یا به عنوان جایگزین تخم مرغ برای تهیه آرد و محصولات پخته بدون گلوتن استفاده کرد. دم کرده: دو گرم دانه های خرد شده را به 200 میلی لیتر آب جوشیده و هنوز داغ اضافه می کنند و دوازده دقیقه در تماس باقی می ماند و پس از آن صاف می شود. مایع به‌دست‌آمده را می‌توان دو بار در روز مصرف کرد تا اثر ادرارآوری حاصل شود. چای: چای تهیه شده با دانه ها برای درمان نفخ، اسهال و گرفتگی کبد استفاده می شود. با اضافه کردن یک قاشق چایخوری از دانه های له شده به یک چهارم لیتر آب جوش، اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بماند. دو فنجان در روز مصرف می شود. پخت و پز: پنج گرم دانه به 400 میلی لیتر آب اضافه می شود. آن را به جوش بیاورید و این دما را برای سه دقیقه حفظ کنید. سپس ده دقیقه دیگر به آرامی خنک می شود و گهگاه آن را تکان داده و سپس فیلتر می کنیم تا مایع تمیزی به دست آید که می توان از آن به عنوان دهانشویه برای تسکین درد دندان استفاده کرد. کیلویی 15.80 یورو است.

اشتراک گذاری