Chufas de Alboraya 5kg (FORMATO AHORRO)
Alboraya Tigernuts 5kg (SAVING FORMAT)

منبع: آلبورایا (والنسیا). غده خوراکی چوفا 100% طبیعی جمع آوری، شسته و خشک شده برای نگهداری و فروش. مواد لازم: چوفا. بسته بندی: 5 کیلو خالص در کیسه پلاستیکی. دستورالعمل استفاده: به عنوان ماده خام یا کمکی در شیرینی پزی و پخت و پز یا استفاده مستقیم در صنایع غذایی. استفاده اساسی و سنتی آن اساس “Horchata” نوشیدنی محبوب در سواحل مدیترانه است. دستور هورچاتا: مواد لازم: – 1 کیلوگرم. آجیل ببر – 4 لیتر آب – چوب دارچین (به سلیقه) – پوست لیمو – 75 تا 125 گرم شکر در هر لیتر محصول نهایی (طبق ذائقه مصرف کننده) – بدون شکر نیز قابل تهیه است. طرز تهیه: ببر باید خیس بخورد. زمان خیساندن ببر به طوری که هورچاتای دستی طعم بسیار مطبوعی داشته باشد، در تابستان نباید بیشتر از 6 تا 7 ساعت باشد. زمان طولانی تری آجیل ببر را کپک می زند و باعث می شود هورچاتا طعم آبکی بدهد. مشکلی که با خیس نکردن طولانی‌تر آن به وجود می‌آید آسیاب کردن آن است، زیرا ببر سخت‌تر است، اما اگر این مدت رعایت شود، مطمئناً طعم بهتری دارد. ببرها به خوبی شسته می شوند تا هر گونه آلودگی از بین برود و آنهایی که آسیب دیده اند پاک می شوند. سپس آنها را خرد می کنند (با همزن برقی)، به خمیر به دست آمده آب اضافه می کنند و برای چند ساعت می گذارند تا خیس بخورد و پس از آن با یک پارچه ریز صاف می شود. شکر، دارچین و پوست لیمو اضافه می شود. آن را در بستنی ساز بگذارید و خیلی سرد سرو کنید. آنها همچنین می توانند به طور کامل مصرف شوند: طعم شیرین آجیل ببر آنها را به یک میان وعده عالی تبدیل می کند. پس از خشک شدن آنها پس از برداشت، سفت هستند، اما اگر بین 14 تا 24 ساعت در آب خیس بخورند، دوباره آب می شوند و دوباره نرم می شوند. اطلاعات تغذیه ای (100 گرم) انرژی کیلوژول/کیلو کالری 1899.54 کیلوژول 454 کیلوکالری چربی (گرم) چربی ترانس (گرم) چربی اشباع شده (گرم) 25.5 0.0 4.7 کربوهیدرات (گرم) قندها (گرم) 41 12.44 فیبر غذایی (گرم پروتئین) 7.63 نمک (گرم) 0.11 نحوه نگهداری ترومپت: در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.

اشتراک گذاری