جوز هندی چرخ شده، ظرف ادویه 50 گرم
این دانه درونی گیاه است که به صورت خشک و رنده شده در نوشیدنی های گرم، دسرها، میوه های پخته شده، کیک ها و بیسکویت ها و همچنین در سس های خوش طعم مانند بشامل استفاده می شود. افزودن مقدار کمی به شیر نارگیل گزینه خوبی برای دادن طعم مرکباتی، تند و شیرین به آن است. نام علمی: Myristica fragrans; جوز هندی منبع: اندونزی بسته بندی: 50 گرم در یک ظرف ادویه کاربردی با تلگراف. در هند عمدتاً برای غذاهای شیرین و تهیه گارام ماسالا استفاده می شود. در خاورمیانه از آن برای طعم دادن بیشتر غذاها استفاده می شود و در ژاپن بخشی از سس کاری است.
اشتراک گذاری