برگ خشک پبرلا 32 گرم
پبرلا یک گیاه چوبی است که در آلیکانته، جامعه والنسیا و منطقه مورسیا می روید. در زمین های آهکی و سنگلاخی جوانه می زند، اما می توانیم آن را در کوه ها و جنگل ها پیدا کنیم. از ژوئیه تا پایان نوامبر شکوفا می شود. در تابستان قبل از گلدهی برداشت می شود. قسمتی از گیاه که در پخت و پز استفاده می کنیم، برگ های آن به صورت تازه یا خشک است. قالب ظرف ادویه با تلگراف. Pebrella، همانطور که در والنسیا نامیده می شود، برای چاشنی گزپاچو Manchego یا Galiano، سس گوجه فرنگی، گوشت شکار، گوشت قرمز، خورش، برنج، ماریناد و سس زیتون و در فرمول های “مخفی” نوشیدنی های استان استفاده می شود آلیکانته همچنین در عوام و در زبان اسپانیایی به آن «pimentera» می گویند. بسیاری از نویسندگان آن را به عنوان مرزه باغی (…Satureja hortensis) می شناسند، اما در واقع مرزه نیست، زیرا پبرلا متعلق به تیره آویشن است. از برگ های پبرلا در پخت و پز در خورش ها استفاده می شود و طعم کوهستانی خوبی به آن می دهد. برای تشدید این طعم بهتر است آن را قبلا در روغن زیتونی که در سس خورش استفاده می کنیم سرخ کنید. اگر نخواهیم بقایای برگ های پبرلا در روغن زیتون باقی بمانیم، می توانیم از صافی دمنده ای مشابه آنچه برای تهیه چای استفاده می شود استفاده کنیم. یک کیلو برگ خشک پبرلا 59.35 یورو قیمت دارد.