چای سیاه ارگانیک و طبیعی شادروز

نقد و بررسی

چای سیاه ارگانیک و طبیعی شادروز

نحوه مصرف : دو قاشق غذا خوری داخل قوری(4نفره) ریخته و پس از یک ربع میل نمایید – توجه داشته باشید اگر چای سیاه زمان بیشتری داخل قوری بماند مزه و طعم گسی خواهد داشت و هرگز سیاه نخواهد شد.

نمایش بیشتر – بستن

انواع چای ارگانیک و طبیعی محصول نیکاتیس

چای سیاه ارگانیک و طبیعی

⬆️فرایند تولید محصول

تمام محصولات ارگانیک و طبیعی محصول نیکاتیس ، دارای گواهینامه ارگانیک و طبیعی از انجمن ارگانیک و طبیعی ایران و بیوسان گواه / استاندارد ۱۱۰۰۰ ایران است ، با خیالی آسوده سلامتی را به خود و خانواده خود هدیه بدهید.

این چای ها برداشت شده در چین اول از باغات املش واقع در لاهیجان

خواص:

  • رادیکال های آزاد مولکولهای ناپایداری و مضر در بدن هستند. آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند. بدن می تواند رادیکال های آزاد را حذف کند ، اما در صورت تجمع بیش از حد ، رادیکال های آزاد می توانند به سلول های بدن آسیب برساند یا تغییر دهد. چای سیاه منبع اصلی آنتی اکسیدان است.
  • چای سیاه از تصلب شرائین محافظت میکند.
  • مطالعات نشان می دهد که پلی فنول های موجود در چای ممکن است خطر رشد تومور را کاهش دهند. به طور اخص ، چای سیاه ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان پوست ، سینه ، ریه و پروستات کمک کند.
  • با این حال ، توجه به این نکته ضروری است که چای سیاه حاوی کافئین است و نوشیدن بیش از سه فنجان در روز به میزان قابل توجهی کافئین در بدن بالا میرود.لذا در سال ۲۰۱۳ ، محققان شواهدی پیدا کردند که نشان می داد افرادی که چهار فنجان چای سیاه یا بیشتر در روز می نوشند ، خطر سکته مغزی کمتری دارند.

Organic black tea

⬆️ Product production process

All Nikatis organic products have an organic certificate from the Organic Association of Iran and Biosan Gaheh / Standard 11000 of Iran, give yourself and your family the gift of health with peace of mind.

These teas are harvested in first China from Amlesh gardens located in Lahijan

Properties:

Free radicals are unstable and harmful molecules in the body. Antioxidants help fight free radicals. The body can eliminate free radicals, but if they accumulate too much, free radicals can damage or change the body’s cells. Black tea is the main source of antioxidants.
Black tea protects against atherosclerosis.
Studies show that the polyphenols in tea may reduce the risk of tumor growth. In particular, black tea may help reduce the risk of skin, breast, lung, and prostate cancer.
However, it is important to note that black tea contains caffeine, and drinking more than three cups a day significantly increases the amount of caffeine in the body. So in 2013, researchers found evidence that people who drank four Those who drink a cup or more of black tea per day have a lower risk of stroke.

اشتراک گذاری