خرمای مدجول ارگانیک طبیعی

توضیحات

خرمای مدجول ارگانیک بخرید

خرمای مدجول یکی از بزرگترین نمایندگان خرما است. بدون شیرینی و طبیعی، آنها شیرینی میوه خود را به ارمغان می آورند. در مقایسه با سایر خرماها قوام نرم تری دارند. نه تنها می توانید گرسنگی خود را برای چیزی شیرین برطرف کنید، بلکه می توانید به لطف مواد ارزشمند برای بدن خود کار خوبی انجام دهید.

خرمای ارگانیک مدجول چه ارزش افزوده ای دارد؟

خرمای ارگانیک شیرین و کم چرب علاوه بر شیرینی مشرق زمین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی را نیز به بشقاب می آورد. آنها نه تنها به عنوان یک غذای شیرین بسیار محبوب هستند، بلکه به عنوان یک عنصر در غذاهای شرقی نیز بسیار محبوب هستند.

ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد تشکیل دهنده خرمای ارگانیک مدجول

خرمای مدجول ارگانیک ویتامین های گروه B مانند ویتامین B3 نیاسین را فراهم می کند که به متابولیسم طبیعی انرژی کمک می کند و همچنین از یک وضعیت روحی خوب پشتیبانی می کند. منبعی از پتاسیم است که برای اعصاب و ماهیچه ها مهم است. سایر مواد معدنی عبارتند از مس و آهن. با مصرف خرمای تازه آنتی اکسیدان های ارزشمندی نیز دریافت می کنید.

استفاده توصیه شده برای خرمای ارگانیک Medjool

خرمای ارگانیک مدجول را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد: چه در غذاهای گرم یا سرد – چه در کنار غذاهای خوش طعم و چه در دسر – تقریباً هیچ محدودیتی برای ترکیبات احتمالی وجود ندارد. آنها همچنین با پر کردن های ساخته شده از گردو، آجیل ماکادامیا، نوقا، پنیر خامه ای یا پنیر محبوب هستند. آنها همچنین در سالاد میوه و موسلیس یا پوشش داده شده با بیکن بسیار خوشمزه هستند. آنها به ویژه در غذاهای شرقی، اغلب در ترکیب با انجیر، ارزش زیادی دارند. آنها به عنوان یک ماده پخت، برای پرالین های پیچیده و موارد دیگر مناسب هستند.

توجه: این خرما هنوز گودال خود را دارد

اشتراک گذاری