شاه بلوط Pilongas del Bierzo کیسه ای 250 گرمی
شاه بلوط PILONGAS FROM BIERZO مواد لازم: شاه بلوط Pilongas از Bierzo. ممکن است حاوی آثاری از سایر آجیل ها و بادام زمینی باشد. برداشت جدید خشک کردن شاه بلوط یکی از روش هایی بود که به طور سنتی برای نگهداری از شاه بلوط در طول سال استفاده می شد و خواص تغذیه ای و چشایی خود را حفظ می کرد. این نوع شاه بلوط به “پیلونگاس” معروف است. خیساندن برای نرم کردن شاه بلوط و بهبود قابلیت هضم آنها ضروری است (زیرا به کاهش نفخ ناشی از این میوه خشک کمک می کند) و باید از روز قبل حدود 12-14 ساعت انجام شود. بعد از این مدت آماده پخت هستند. بسته بندی: 250 گرم خالص در یک کیسه پلاستیکی بسته بندی شده در فضای محافظ. منبع: اسپانیا اطلاعات تغذیه ای: (100 گرم) انرژی 1586 کیلو ژول / 379 کیلو کالری چربی (گرم) چربی ترانس (گرم) چربی اشباع شده (گرم) 2.52 0.0 0.42 کربوهیدرات (گرم) شکر (گرم) 83 36.5 فیبر غذایی (6.7 گرم) g) 2.65 نمک (گرم) < 0.1 دستورالعمل استفاده: برای مصرف خام عالی است یا می توانید آنها را بپزید و به عنوان مکمل برای غذاهای خود استفاده کنید. نحوه نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.